El Pi reclama 50 milions d’euros més per la recuperació econòmica i la diversificació del model productiu

La formació ha presentat un total de 123 esmenes als pressupostos generals de la comunitat autònoma.

 

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS  reclama que els pressupostos generals de la comunitat autònoma inverteixin 50 milions d’euros més per la recuperació econòmica de les Illes Balears i per la diversificació del model productiu. La formació ha presentat un total de 125 esmenes als comptes.

 

En concret demana que es dediquin trenta milions més en ajudes a fons perdut per a autònoms i pimes, deu milions d’euros més per un pla de reconversió de zones turístiques i un milió d’euros més per ajudes a l’adquisició de maquinària moderna per a la indústria balear. La formació també reclama un pla de xoc pel petit i mitjà comerç amb un paquet de 500.000 euros en ajudes per innovació, dos milions en vals comercials per incentivar el consum o un milió d’euros en vals d’aparcament entre d’altres.

 

El diputat de la formació, Josep Melià, ha deixat clar que “ aquestes esmenes als comptes d’Armengol tenen per objectiu reactivar les nostres illes i són una aposta clara per la reconversió turística, perquè s’inverteixi a dinamitzar la petita i mitjana empresa o perquè s’avanci en innovació i investigació.” Melià també ha destacat que “des d’El Pi tenim clar que s’han de donar resposta a les necessitats dels ciutadans de les Illes Balears.”

 

Melià ha recordat que “els ingressos pressupostaris provenen en gran part d’un sistema de finançament obsolet i injust per la nostra terra.” “Són uns comptes continuistes d’una ideologia política determinada”, ha apuntat, “i no per afrontar una nova realitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: