El Pi reclama a Armengol una reunió urgent amb tots els partits polítics per afrontar la crisi econòmica

La formació ha mostrat la seva preocupació després que Alemanya hagi inclòs a les Balears com a zona de risc del coronavirus.

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha reclamat a la presidenta del govern, Francina Armengol, una reunió urgent amb tots els partits polítics per afrontar la crisi econòmica i social provocada pel Covid. La formació ha mostrat la seva preocupació després que Alemanya hagi inclòs a les Balears com a zona de risc del coronavirus i ha donat per acabada la temporada turística a les illes.

El president d’El Pi, Antoni Amengual, ha afirmat que “ara més que mai és necessària una acció conjunta de tots els partits perquè la situació és molt complicada”. Segons Amengual, “s’haurien de refer els pressupostos i destinar tots els recursos per poder construir una nova realitat econòmica.”

Amengual també ha apuntat que “ ara és el moment que el sector públic hauria de posar-se al costat del sector privat i donar-li tot el suport per afrontar aquesta crisi econòmica sense precedents que afectarà les illes els mesos vinents” Una crisi, ha afegit, el president d’El Pi, “ha de comportar replantejament del model econòmic i social de les illes.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: