El Pi reclama a l’executiu que confirmi la data definitiva de vacunació de la població de les Illes Balears

La portaveu al Parlament, Lina Pons, ha deixat clar que “si no tenen una previsió de quan finalitzarà que ho diguin també per evitar més confusió”

 

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha reclamat a la presidenta Armengol que doni a conèixer quan estarà vacunada tota la població de les Balears. La portaveu de la formació al Parlament, Lina Pons, ha deixat clar que “demanen un data a l’executiu per evitar més confusió a la població que viu en un estat d’ansietat permanent, que ens diguin si ho saben o si no ho tenen clar”.

 

Pons ha apuntat que “ també volem saber de quina manera Europa repartirà les vacunes i quan arribaran a les Balears.” “La població” ha puntualitzat  Pons “necessita certeses.” La portaveu d’El Pi ha recordat que “Armengol es va fer seva la nostra proposta de prioritzar la vacunació a les comunitats turístiques i l’ha fet arribar a Sánchez, però encara no se sap res.”

 

D’altra banda Pons ha mostrat el seu rebuig a què “no es compleixin els protocols de vacunació. Això és un clar exemple del que no hem de ser com a societat.” Segons la portaveu d’El Pi, “hi ha dues maneres de fer ses coses: bé i malament. Estar clar que hi ha persones que s’han passat de llestes.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: