La portaveu al Parlament, Lina Pons, ha deixat clar que “si no tenen una previsió de quan finalitzarà que ho diguin també per evitar més confusió”

 

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha reclamat a la presidenta Armengol que doni a conèixer quan estarà vacunada tota la població de les Balears. La portaveu de la formació al Parlament, Lina Pons, ha deixat clar que “demanen un data a l’executiu per evitar més confusió a la població que viu en un estat d’ansietat permanent, que ens diguin si ho saben o si no ho tenen clar”.

 

Pons ha apuntat que “ també volem saber de quina manera Europa repartirà les vacunes i quan arribaran a les Balears.” “La població” ha puntualitzat  Pons “necessita certeses.” La portaveu d’El Pi ha recordat que “Armengol es va fer seva la nostra proposta de prioritzar la vacunació a les comunitats turístiques i l’ha fet arribar a Sánchez, però encara no se sap res.”

 

D’altra banda Pons ha mostrat el seu rebuig a què “no es compleixin els protocols de vacunació. Això és un clar exemple del que no hem de ser com a societat.” Segons la portaveu d’El Pi, “hi ha dues maneres de fer ses coses: bé i malament. Estar clar que hi ha persones que s’han passat de llestes.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: