El Pi reclama a Sánchez que dimecres a Palma es comprometi a tancar un nou REB

La portaveu de la formació al Parlament, Lina Pons, ha deixat clar que “volem ser per a la cimera quelcom més que un decorat”.

 

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha reclamat avui a Sánchez que, dimecres a Palma durant la XIX Cimera Hispanoitaliana, es comprometi a anunciar un nou REB i que arribaran  més inversions a Balears dels pressupostos generals de l’estat i dels fons europeus. La portaveu de la formació, Lina Pons, ha deixat clar que “volem ser per a la cimera quelcom més que un decorat i demanem al president del govern que aprofiti la visita per tancar un compromís ferm amb les necessitats de la ciutadania balear”

 

Segons Pons, “l’any 1987 quan es reuniren a Mallorca l’aleshores president del govern, Felipe González, i el primer ministre italià,  Bettino Craxi, érem un decorat de luxe,  però ara comencem a ser un decorat que ja està una mica desgastat i aturat sobretot.” La portaveu de la formació al Parlament ha dit que “volem que el president del govern es comprometi a millorar les inversions a Balears, que entengui el fet insular i que ens expliqui com es repartiran els fons europeus”.

 

D’altra banda, Pons també ha explicat que “nosaltres depenem del monocultiu del turisme i de la connectivitat aèria. Una connectivitat que amb la pandèmia s’ha vist afectada perquè les companyies han reduït vols.” En aquest sentit, la portaveu ha demanat que “passarà després de la pandèmia continuarem amb la mateixa situació?” i ha  exigit  “garanties per millorar la connectivitat amb les illes”. Pons ha tornat a insistir en “la proposta que vam fer de tenir una companyia aèria pròpia a mitjà termini.”

 

Finalment, la portaveu de la formació ha seguit insistint en el fet que les proves PCR es facin també a viatgers de les diferents Comunitats Autònomes i a viatgers de Balears que per estudiar o fer feina surten de les Illes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: