El Pi reclama al Congrés dels Diputats més autogovern per decidir la política comercial de les Illes Balears

El diputat de la formació, Josep Melià ha defensat una iniciativa a la cambra baixa perquè es recuperin els períodes de rebaixes.

 

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS  ha reclamat aquesta tarda al Congrés dels Diputats més autogovern per decidir la política comercial de les Illes Balears. El diputat de la formació, Josep Melià ha defensat avui a la Cambra baixa una iniciativa per a que es recuperin els períodes de rebaixes. Una petició que tal com ha explicat Melià, “fa temps que reivindica el petit i mitjà comerç de la nostra terra.”

 

Melià ha comentat que “s’ha de canviar la norma estatal sobre rebaixes perquè aquestes   augmentaven el consum i eliminaven estoc”. Segons Melià “ la teòrica liberalització s’ha carregat l’efecte general de les rebaixes i ha generat confusió en el consumidor, si  Balears té competència exclusiva en comerç interior per què no podem decidir res sobre rebaixes, és una contradicció absoluta.”

 

El diputat de la formació durant la seva intervenció al Congrés dels Diputats, també ha deixat clar que “la nostra terra vol que s’escolti la seva veu i reivindicar la necessitat que les circumstàncies del fet insular siguin enteses i respectades tal com diu la Constitució.” En aquest sentit, Melià, ha apuntat que “per sostenir el règim especial de les Balears, aquest no pot ser ignorat i inaplicat als Pressupostos Generals de l’Estat.”

 

El diputat ha puntualitzat que “som un dels territoris que més està patint la crisi econòmica derivada de la pandèmia, ara més que mai necessitem respostes i que s’anteposin els interessos de Balears als interessos partidistes.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: