El Pi reclama al Consell de Mallorca que redueixi un 25% la taxa d’incineració de residus

La formació demanarà al pròxim plenari que aquesta proposta es faci efectiva des del 13 de març fins al pròxim 31 de desembre.

 

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al Consell de Mallorca reclamarà al proper plenari que es redueixi o es bonifiqui un 25% la taxa d’incineració de residus i que es tramiti si és necessari els canvis normatius que ho facin possible. La formació demanarà que aquesta proposta es faci efectiva des del 13 de març fins al pròxim 31 de desembre.

 

La portaveu de la formació al CIM, Xisca Mora, ha explicat que “ els comerços i establiments públics de Mallorca patiran un perjudici econòmic a causa de la crisi sanitària del COVID-19 i s’han de portar a terme iniciatives per ajudar a mantenir el teixit productiu de Balears” Segons Mora, també demanarem que “els residus provinents d’equips de protecció pel COVID-19 tinguin un tractament que garanteixi la seguretat de la seva incineració”.

 

Una de les altres propostes de la formació és elaborar una guia o protocol per la correcta recollida per part dels ajuntaments dels residus provinents d’equips de protecció i oferir assessorament als ajuntaments de Mallorca i a les empreses concessionàries del servei de recollida de fems.   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: