El Pi reclama la gratuïtat del 061 davant la crisi del coronavirus

La formació insta el Govern de les Illes Balears a aprovar un decret llei amb mesures sanitàries i socioeconòmiques.

El Grup Parlamentari El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS demana que el Govern de les Illes Balears aprovi en el Consell de Govern de demà un decret llei que contempli tot un paquet de mesures sanitàries i socioeconòmiques per combatre els efectes derivats de la crisi del coronavirus a les Illes Balears. El Pi proposa que, entre les iniciatives sanitàries a posar en marxa, s’impulsin accions que tinguin especial cura de les persones majors i reivindica la gratuïtat del telèfon de Salut,​ el 061 SalutRespon, amb la finalitat d’evitar la congestió dels serveis sanitaris. En aquests moments, el cost de telefonar al 061 ha de ser assumit per part de l’executiu autonòmic.

Pel que fa a l’àmbit socioeconòmic, el Grup Parlamentari El Pi considera important l’afavoriment del teletreball, ajuts i bonificacions fiscals per a les petites i mitjanes empreses que puguin resultar afectades i/o mesures enfocades directament a pal·liar la delicada situació de la pròxima temporada turística a la nostra Comunitat.

Segons la portaveu parlamentària d’El Pi, Lina Pons, “és el moment de l’altura de mires per part de tots”. “Donada la situació d’incertesa que vivim, la immediatesa és fonamental i és l’Administració la que ha de liderar aquesta crisi amb missatges clars a la ciutadania i mesures contundents”, recorda Pons, qui agraeix “la gran feina que estan duent a terme els professionals del sistema sanitari” i fa, també, una crida a la calma sobre l’abastiment de productes de consum quotidià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: