El Pi reclama més mitjans i efectius a les zones confinades per garantir la quarantena​

La portaveu al Parlament, Lina Pons, ha afirmat que la crisi del Covid ha evidenciat els problemes de seguretat a les illes.

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha reclamat avui més mitjans i efectius a les zones confinades per garantir la quarantena. La portaveu de la formació al Parlament, Lina Pons, ha afirmat que “els problemes de seguretat de Balears s’agreugen amb la crisi de la COVID i davant la falta de control, reclamem més mitjans i efectius”. Segons Pons “patim greus problemes estructurals de seguretat.”es

Pons també ha explicat que la formació ha presentat una iniciativa parlamentària “perquè es creii la figura del policia de suport per pal·liar la manca d’efectius de policia local que poden tenir els municipis.”. Segons Pons, “s’hauria de crear un borsí ​ al qual els ajuntaments puguin accedir per completar les seves plantilles i cobrir les seves necessitats i signar els convenis pertinents amb els ajuntaments perquè aquesta realitat sigui possible”

“Un cost” ha puntualitzat Pons, “ que hauria d’assumir en tot o una part el Govern de les Illes Balears.” La portaveu de la formació també ha explicat que “aquest suport passarien a formar part de manera indefinida de la plantilla de la policia local del municipi.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: