El Pi reclama modificacions normatives perquè els ajuntaments puguin fer rebaixes de taxes i impostos ​

La formació exigeix a Armengol que es planti davant Sánchez i reivindiqui mesures econòmiques específiques per Balears

20 de gener de 2021. El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha reclamat modificacions normatives perquè els ajuntaments puguin fer rebaixes de taxes i impostos. La formació ha exigit que no es carreguin de responsabilitats als consistoris i que Armengol es planti davant Sánchez per reivindicar mesures específiques per Balears.

El president d’El Pi, Antoni Amengual, ha deixat clar que “hi ha d’haver canvis normatius per dotar de més autonomia i recursos als ajuntaments i ​ també perquè es puguin fer carències a pimes i autònoms de l’IVA i de l’IRPF”. Segons Amengual, “hem de gestionar amb garanties aquesta nova realitat que se’ns ha plantejat amb la COVID i necessitem valentia i anticipació en la presa de decisions. Els empresaris i autònoms necessiten facilitats i liquiditat.”

El president d’El Pi, Antoni Amengual, també ha reivindicat​“una normativa clara de funcionament pels ajuntaments durant la COVID i que Armengol clarifiqui, tal com es va comprometre, a assessorar a municipis i tècnics perquè puguin treballar amb garanties jurídiques” Segons Amengual, “s’han de prendre mesures per ciutadans i empreses però també en l’àmbit institucional.” “Ara més que mai” ha puntualitzat “hem d’estar units i no utilitzar la situació per fer-ne una batalla política.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: