El Pi reclama que aquestes festes de Nadal es facin PCRs a tots els viatgers que vinguin a les illes

Antoni Amengual ha dit que “s’ha de facilitar que familiars, estudiants i illencs puguin venir a passar les festes amb total seguretat”.

 

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha reclamat que aquestes festes de Nadal ja es comencin a fer PCRs a tots els viatgers que vinguin a les Illes Balears. El president de la formació, Antoni Amengual, ha afirmat que “s’ha de facilitar que els illencs, familiars i els estudiants puguin venir a passar les festes  amb total seguretat.”

 

Amengual ha recordat que “El Pi ja va presentar el passat mes de maig la proposta de fer PCRs a tots els turistes que arribaven a les illes i el govern no en va fer ni cas, deixant la proposta en un calaix”. “I ara”, ha apuntat, “ho està venent com una proposta seva sense tenir en compte que nosaltres ja ho havíem dit i que Canàries ja se’ls hi ha avançat una vegada més.”

 

El president de la formació també ha puntualitzat que  “hem recolzat a Brussel·les a través de la diputada de la Coalició CEUS, Izaskun Bilbao, de la qual formem part, que s’ exigeixin tests obligatoris en origen als turistes que arribin a Balears i que garanteixin que estan lliures de la COVID.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: