El Pi reclama que els superàvits municipals siguin gestionats lliurement pels ajuntaments

La formació ha carregat contra l’executiu de Sánchez per voler intervenir aquests doblers i critica la política de recentralització del Govern.

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha reclamat que els romanents acumulats pels superàvits municipals siguin gestionats lliurement pels ajuntaments. La formació ha carregat contra l’executiu de Sánchez per voler intervenir aquests doblers i ha criticat la política de recentralització del govern estatal.
En aquest sentit, la presidenta de la formació, Xisca Mora, ha afirmat que “ja estem cansats dels globus sonda que van amollant els representats del govern central sobre la intervenció dels superàvits i no podem permetre que tots els doblers que tenim els ajuntaments acumulats als bancs i no ens deixen gastar, ara vengui el govern central i els ens prengui per tapar els seus forats”. Mora ha recordat que “ dimecres es va aprovar una iniciativa d’El Pi on s’instava al govern de Sánchez a possibilitar que els ajuntaments poguessin invertir aquests recursos fins ara intervinguts.”
Mora també ha recordat que “ els més de 600 milions d’euros que hi ha a Balears els han de gestionar els ajuntaments en funció de les seves necessitats, enguany entre les baixades dels ingressos i l’augment de la despesa, la situació serà complicada.” La presidenta d’El Pi ha afegit que “ presentarem mocions a tots els consistoris on tinguem representació per exigir que els ajuntaments puguin invertir aquests romanents acumulats pels superàvits municipals.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: