El Pi reclama que es reparteixin mascaretes a la població de risc a través de les farmàcies i la targeta sanitària

La formació també demanarà al Govern que planifiqui la distribució perquè tothom pugui tenir-les durant el desconfinament.

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha reclamat al Govern que es reparteixin mascaretes homologades a la població de risc a través de la xarxa de farmàcies utilitzant la targeta sanitària. La formació també ha demanat a l’executiu de Francina Armengol que planifiqui la distribució perquè tothom pugui tenir-les durant el desconfinament.i que consensuï la mesura amb el col·legi de farmacèutics.

La presidenta d’El Pi, Xisca Mora, ha proposat que“ la distribució s’ha de fer de manera esglaonada per evitar aglomeracions a les farmàcies i prioritzar els col·lectius més vulnerables i els que hagin de treballar fora de casa.” En concret, Mora, ha puntualitzat que “en una primera fase l’han de tenir tots els treballadors dels serveis essencials, a una segona fase la població de risc, i en una tercera tota la població en general”.

La presidenta de la formació també ha comentat que “per la població de risc, la primera mascareta sigui de franc i que a partir de la segona ja s’hagi de pagar tot i que el més important és que el Govern garanteixi el proveïment.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: