El Pi reclama que es territorialitzin les ajudes i que les gestionin les Comunitats Autònomes

El president de la formació, Antoni Amengual, ha fet aquesta petició a la presidenta durant la reunió de la comissió de seguiment del Pacte per la Reactivació Econòmica.

 

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha reclamat avui que les ajudes econòmiques per pimes i autònoms es territorialitzin i que siguin les Comunitats Autònomes les encarregades de gestionar-les. El president de la formació, Antoni Amengual, ha fet aquesta petició a la presidenta Armengol durant la reunió de la comissió de seguiment del Pacte de Reactivació Econòmica.

 

Segons Amengual, “les Comunitats Autònomes han de tenir llibertat per decidir com distribuir-les i a qui s’ha de dirigir”. En aquest sentit, el president d’El Pi, ha deixat ben clar que “no és el mateix el que està patint una empresa ubicada a Móstoles que una empresa de Cala Ratjada.” “La realitat dels territoris insulars”, ha afegit, “és totalment diferent i s’ha de tenir en compte, ja estem cansats que no es contemplin les nostres singularitats.”

 

Amengual també ha apuntat que “durant la reunió també s’ha parlat dels Fons Europeus i s’ha de recordar que la creació d’aquesta comissió d’experts pel seguiment d’aquests fons fou una proposta de la nostra formació. El president d’El Pi ha explicat que “el Fons Next Generation són una eina cabdal per la reactivació econòmica de les nostres illes tot i que nosaltres no deixarem de reclamar el que ens pertoca com és el REB.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: