El Pi reclama un espai aeri europeu sense quarantena però amb condicions de seguretat

La formació espera que avui a la reunió de l’UE es tanqui un acord perquè es permetin vols amb Alemanya i així intentar salvar la temporada.

 

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha reclamat un espai aeri europeu sense quarantena però amb els protocols i mesures de seguretat estrictes per les persones que arribin a les illes. La formació espera que avui a la reunió convocada a la UE es tanqui un acord que permeti vols amb Alemanya i els països escandinaus i així intentar salvar la temporada turística 2020.

 

La presidenta d’El Pi, Xisca Mora, ha comentat que “estem en contra de la quarantena a nivell d’Unió Europea” i “ defensem la llibertat de moviment però amb seguretat”. Mora ha recordat que “ el turisme és bàsic per les Balears, no podem desincentivar l’arribada de turistes aquest estiu.”

 

La presidenta ha explicat que “apostem perquè s’implantin protocols de sanitat específics als ports i aeroports de les illes en coordinació amb els ports i aeroports de sortida dels viatgers.” Segons Mora,” els països de la Unió Europea que tinguin nivells baixos de contagi i amb els controls oportuns han de poder tenir vols directes amb Balears sense quarantena.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: