El Pi reclama una cimera de tots els partits polítics de Balears per consensuar una estratègia per lluitar contra la Covid

El president de la formació, Antoni Amengual, ha afirmat que el Consell de Ministres d’avui ha donat l’estocada final al turisme a Balears.

 

22 de setembre de 2020.  El president d’El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Antoni Amengual, ha reclamat avui una cimera de tots els partits polítics de Balears per consensuar una estratègia per lluitar contra la Covid. El president de la formació, Antoni Amengual, ha afirmat que el Consell de Ministres de Sánchez d’avui ha donat l’estocada final a la temporada turística a les Balears amb la suspensió  definitiva dels viatges del Imserso.

 

Amengual ha deixat clar que “cada vegada estem més enfonsats econòmicament i amb lluites estèrils no arribarem enlloc, hem de deixar de discutir”. Per això, ha puntualitzat el president d’El Pi, “reclamem a la presidenta Armengol que estigui a l’altura de les circumstàncies, que reuneixi a totes les forces polítiques i que vagi davant de Madrid per exigir a Sánchez el que aquesta terra necessita i si precisa que l’acompanyem per fer més força, així ho farem.”

 

Segons Amengual, “no sabem quan arribaran els ertes, tenim a moltes famílies de les nostres illes pendents d’una solució de Madrid, la gent té incertesa i necessitem una seguretat que ni Armengol, ni Sánchez ens ho donen.”

 

El president d’El Pi ha comentat que “esperem que per una vegada per totes siguem capaços de tirar endavant tots junts pel bé de la nostra terra i que no prevalguin els interessos partidistes.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: