El Pi recrimina “manca de valentia” a Armengol​ per trobar solucions a la crisi del Covid

La formació ha criticat que la presidenta ha deixat sols als ajuntaments i que ha estat poc contundent en la negociació dels ERTOS.

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha recriminat a la presidenta Armengol “la seva manca de valentia” per trobar solucions a la crisi del Covid. La formació ha criticat que la presidenta ha deixat sols als ajuntaments davant la pandèmia i que ha estat poc contundent en la negociació dels ERTOS

El portaveu adjunt de la formació al Parlament, Josep Melià, ha explicat que “la segona onada els ha passat per damunt i les dades així ho constaten” Segons Melià “la temporada ha estat dramàtica, ens ha agafat el bou i hi ha hagut una manca de coordinació total”. Segons Melià “ no ens pot parlar de polítiques d’estat perquè són polítiques d’estat de qui governa i no es prioritza a les illes”

Melià ha recordat que “els ajuntaments l’han trobada a faltar a l’hora de liderar la sobirania municipal amb tota La polèmica dels ajuntaments i també en la negociació dels ERTOS.” Segons Melià “no cal que vinguin a passejar les ministres, el que cal és una negociació positiva per les illes.”

El portaveu adjunt d’El Pi al Parlament, Josep Melià, ha reivindicat “un replantejament de les mesures de reactivació econòmica i polítiques clares per ajudar al sector turístic, al comerç i els autònoms. Melià ha afegit que “és imprescindible una reconversió de les places turístiques.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: