El Pi reitera la descoordinació del govern d’Armengol per afrontar amb garanties la pandèmia

La formació ha mostrat la seva preocupació perquè demà es torna a l’escola, els contagis van en augment i no s’han adoptat mesures de xoc”.

 

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha reiterat avui la descoordinació del govern d’Armengol per afrontar amb garanties la pandèmia a les Balears. La formació ha mostrat la seva preocupació perquè demà es tornen a obrir les escoles, els contagis continuen en augment i no s’han adoptat mesures de xoc per intentar frenar aquest increment.

 

El president de la formació, Antoni Amengual, ha apuntat que “no tenim una estratègia clara, anem improvisant i aquests dies tornem a tenir una prova clara de tot això, mentre els experts sanitaris reclamen confinaments, el govern es mostra dubitatiu”. Amengual ha criticat que “tot són rumors i contradiccions, ningú ens informa amb seriositat del que passarà i això encara genera més incertesa i inseguretat dins la societat.”

 

Amengual ha apuntat també que “com va demanar ja fa unes setmanes, volem un calendari públic de la vacunació a casa nostra i que, davant la situació extraordinària que patim, hi hagi acords i consensos amb totes les formacions polítiques, ja que són moments on necessitem anar de la mà, no fer-ne demagògia del patiment de la gent.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: