El Pi renova els seus estatus i dóna força a l’executiva apostant per un lideratge cooperatiu ​

La primera trobada precongressual ha registrat una alta participació dels afiliats de la formació.

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS renovarà els seus estatus i apostarà per un lideratge cooperatiu on l’executiva de la formació​ serà la que tingui autonomia en la pressa de decisions. Així s’ha decidit avui en la primera trobada congressual que ha estat un èxit de participació amb més d’un centenar d’afiliats.

L’equip redactor de la ponència d’estatuts formada per Pere Soler i Miquel Quetglas per Mallorca, Joan Torres per Eivissa, José Cantallops per Menorca i Josep Franco com a coordinador de documents, ha rebut 54 esmenes. En aquest sentit, el president del Congrés, Miquel Munar, ha explicat que “s’ha demostrat que El Pi és un partit viu, que els nostres afiliats estan engrescats i que gràcies a les seves aportacions, podem enriquir el projecte.”

Munar ha apuntat que “el que hem fet és renovar els estatus de l’any 2017 per tal d’adaptar-los als nous reptes que se’ns plantegen”. Segons el president del Congrés, “les línies mestres del projecte no varien, som un sentiment arrelat, profund, que defensa la seva terra i tots els que l’habiten, una força imprescindible, l’única que és 100% d’aquí.”

Munar ha volgut afegir que “la trobada d’avui ha comptat amb totes les mesures de seguretat i d’higiene pel Covid 19.” El pròxim dissabte es celebrarà la segona jornada de documents on es tancarà la ponència econòmica i política de la formació que marcarà el​ nou full de ruta que s’aprovarà el congrés del 27 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: