El Pi votarà a favor de la llei de Consells perquè simplifica la tramitació administrativa i reforça la figura dels consellers

Xisca Mora: “Fins ara, el Consell de Mallorca era la institució insular que estava amb inferioritat de condicions. Ara, tendrem més potestat a l’hora d’actuar i gestionar els recursos”.

 

El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS votarà a favor de la llei de Consells Insulars. Així ho han anunciat el portaveu de la formació al Parlament, Josep Melià, i la portaveu d’El Pi al Consell, Xisca Mora. “El Consell moltes vegades és un elefant molt lent en el seu funcionament, i evidentment, amb l’aprovació de la nova llei ho volem variar i que sigui una administració molt més eficient, diligent i ràpida”.

 

“La postura del Pi ha estat reforçar la figura dels consellers i del consell executiu, perquè les decisions en matèria de contractes de subvencions, que són expedients molt comuns i ordinaris en el seu funcionament, siguin resolts per part dels consellers i no hagin de fer tot un circuit intern que generava lentitud”, ha assenyalat Melià.

 

Així mateix, Xisca Mora, ha declarat que amb la nova llei es “simplificarà la tramitació administrativa, menys burocràcia, a més de donar més autonomia al Consell. Fins ara, el Consell de Mallorca era la institució insular que estava amb inferioritats de condicions. Ara tendrem més potestat a l’hora d’actuar i gestionar els recursos”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: