El ple de manacor aprova per amplíssima majoria la moció de MES-Esquerra en suport a la comunitat educativa

Aquest dimarts dia 24 d’octubre el Ple de l’Ajuntament de Manacor ha aprovat per 16 vots a favor i 4 en contra una moció del Grup Municipal MÉS-Esquerra en suport a la comunitat educativa que incloia dos acords:

– Rebutjar els atacs i acusacions d’adroctinament polític a l’alumnat fetes recentment al col·lectiu docent i a la comunitat educativa.

– Reconèixer i valorar com a imprescindible la tasca que realitzen els docents i la comunitat educativa als centres escolars del municipi.

Arran de la situació política a Catalunya s’ha iniciat una campanya de desprestigi contra la comunitat educativa i un atac directe al col·lectiu docent que també ha arribat a les Balears. Davant aquesta situació MÉS-Esquerra va registrar una moció per tal que l’Ajuntament es manifestàs davant acusacions tan delicades i és el text que avui ha defensat el regidor i exdelegat d’Educació, Sebastià Llodrà, al Ple.

El portaveu de MÉS-Esquerra, Joan Llodrà, ha manifestat al respecte: “L’Ajuntament ha respost positivament perquè tant esquerres com dretes han votat en defensa del col·lectiu docent. Però hi ha hagut l’excepció del Partit Popular, que en boca de la nova portaveu i presidenta, Maria Antònia Sansó, no ha estat a l’alçada i hi han votat que no”.

Llodrà ha lamentat a més que el Partit Popular, emetent un comunicat de premsa en què obvia que els seus socis de govern també han donat suport a la moció, hagi posat en un segon terme d’actualitat informativa allò que havia de ser la notícia d’avui: la renúncia del batle Rosselló i l’explicació de la seva obra de govern. L’oposició ha estat més cortès amb el batle Rosselló que el seu propi partit que el contraprograma ha dit Llodrà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: