El poble serverí condemna la difusió de la notícia falsa d’una suposada agressió a tres joves amb una concentració pacífica

Els fets falsos es van denunciar el 8 de març i el grup Vox els va difondre de forma immediata sense verificar-los.
Veïns i veïnes de Son Servera s’han concentrat aquesta tarda enfront de l’Ajuntament per a mostrar la seva repulsa i condemnar els actes que van tenir lloc el passat 8 de març, quan es va difondre per part del partit polític Vox, la notícia falsa d’una agressió a tres joves per part de, segons el grup, altres joves que participaven dels actes del dia de la dona.

En aquesta concentració, convocada per tots els grups polítics de l’Ajuntament a través d’una Junta de Portaveus que es va celebrar aquest dilluns i on ja es van condemnar els fets, s’ha llegit el manifest consensuat en aquesta junta per Independents per Son Servera, PSOE, PP, On-Son Servera i MÉS.

Des de l’Ajuntament es lamenta que es vulgui crear una crispació inexistent entre veïns i es vol condemnar de forma rotunda aquest tipus d’actituds polítiques que només perjudiquen el poble.

A més, el consistori considera que no s’ha de criminalitzar a la suposada víctima, ja que és responsabilitat de qui ho va difondre sense corroboració.

Amb aquesta concentració s’ha permès que el poble pogués expressar el seu malestar i alhora fer pública l’opinió general sobre aquest tema amb la finalitat de passar pàgina i continuar treballant amb respecte i consciència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: