El president d’HABTUR, Joan Miralles, parlarà del lloguer turístic convidat per l’OCB de Manacor

Dilluns que ve, dia 21 de gener, a les 20.00 h, en Joan Miralles, president d’HABTUR Balears, la patronal d’habitatges turístics, ens oferirà com a part afectada la seva visió referent a la regulació del lloguer turístic per mitjà de la conferència “El lloguer turístic, reptes i oportunitats”. La conferència està emmarcada dins els Dilluns de l’Obra, i tendrà lloc, com ja és habitual, al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18).

Els darrers 4 anys la regulació del lloguer turístic ha marcat l’agenda mediàtica de les Illes Balears i la necessitat d’establir uns límits al turisme ha fet que l’associació que representa en Joan Miralles s’hagi trobat, intencionadament o no, en el centre d’aquest debat. Segons en Joan: “Una part de la pressió decreixentista ha recaigut en el nostre sector, deixant de banda el debat sobre el model turístic que volem per al futur i , en conseqüència, perdent moltes oportunitats que convé no oblidar per a la propera legislatura”.

En Joan Miralles Plantalamor és president d’HABTUR BALEARS i doctor en sociologia per la Universitat d’Alacant. Ha treballat com a gestor cultural i gerent a diferents entitats (ACPV, OCB, Fons Mallorquí de Solidaritat i Fundació Campaner). Actualment treballa com a professor en el cicle de grau superior d’educació infantil de l’IES Antoni Maura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.