El prestigiós violinista Olivier Charlier ofereix classes magistrals i un concert al conservatori de Manacor

L’auditori del conservatori acollirà el concert gratuït diumenge dia 29 a les 19 h.

L’il·lustre violinista Olivier Charlier serà del 26 al 30 d’octubre al Conservatori Municipal de Manacor per impartir classes magistrals, i el 28 d’octubre ens oferirà, juntament amb altres músics destacats, un concert gratuït a l’auditori del Conservatori de Manacor.

Olivier Charlier és un violinista distingit, que va ingressar precoçment al Conservatori de París com a alumne. Ha estat convidat per orquestres destacades internacionalment i ha tocat per a les batutes de directors tan prestigiosos com Serge Baudo i Alain Lombard entre d’altres. Actualment és professor del Conservatori Superior de París.

Totes les persones interessades a assistir com a alumnes a aquestes classes, només cal que enviïn un correu electrònic a musica@manacor.org indicant el nom de l’alumne i el nivell el qual estan cursant.

Concert
Olivier Charlier també oferirà un concert gratuït diumenge 28 d’octubre a les 19.00 h a l’auditori del Conservatori. Tocarà el quintet de corda en Do Major (D. 956, Op. Posth. 163) de Franz Schubert, acompanyat de Sebastià Pou al violí, Sonia Krasnova a la viola, i Christoph Henkel i Emmanuel Bleuse al violoncel.

Aquest concert constarà de quatre moviments: I- Allegro ma non troppo, II- Adagio, III- Scherzo i IV- Allegretto, i durarà uns 55 minuts. Aquells que interessats a assistir al concert, podran passar per la secretaria de l’auditori a recollir una invitació de 9.00 h a 12.30 h o de 16.00 h a 19.00 h. L’aforament del concert és limitat i les portes obriran a les 18.30 h per aquelles persones que tinguin invitació, i a les 18.50 h per aquelles que no en tinguin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.