El projecte del moll de la Platja des Rajolí “no està en tramitació”

Així ho ha confirmat l’Ajuntament de Son Servera després de la reunió amb el Gerent de la Demarcació de Costes, Carlos Simarro.
Després de les diferents informacions referides a l’ampliació del moll de la Platja del Rajolí, a laCosta dels Pins, l’Ajuntament de Son Servera, amb el batle Antoni Servera al capdavant, i amb alguns membres més de l’equip de Govern i de l’oposició van reunir-se ahir amb el Gerent de la Demarcació de Costes per a acabar d’esclarir el tema.

Tot i que telefònicament ja s’havia confirmat la no tramitació de cap projecte d’ampliació, tal com va comunicar fa uns dies l’Ajuntament, el Sr. Simarro va confirmar aquesta afirmació a la reunió.

Així, es va explicar que sí que s’ha rebut una sol·licitud per part de l’Associació d’Usuaris de l’Embarcador de Punta Rotja, qui té la concessió administrativa del terreny, per a l’ampliació del pantalà però que aquesta, que fou entregadael maig de 2017, no ha tingut cap resposta per part de Costes. El silenci administratiu, que suposava una negativa, no ha estat a més respost per
l’associació.

Així doncs, el projecte està en fase d’espera d’inici dels tràmits i si finalment s’iniciessin, el projecte suposaria una tramitació llarga, de 10 a 12 anys, i molt complicada, la qual necessitaria diversos informes d’impacte ambiental per a poder ser autoritzada. A més, hauria de passar per un termini
d’exposició pública, perquè qualsevol ciutadà pogués fer les al·legacions pertinents.

L’Ajuntament vol recordar en tot cas, que aquest projecte no és municipal i alhora transmetre un missatge de tranquil·litat davant les darreres especulacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: