El projecte formatiu d’Artà ‘Sembram Futur’ s’adapta a la situació sense perdre el seu objectiu

Les persones que integren l’equip han treballat en la neteja d’espais afectats per la torrentada, el darrer, avui al torrent de Cala Tonó.

L’equip de persones que integren el projecte ‘Sembram Futur’, del SOIB en col·laboració amb l’Ajuntament d’Artà, han reorganitzat la programació d’activitats que realitzen en el marc d’aquesta formació a causa de la situació provocada al municipi per la torrentada del 9 d’octubre. Així, els coordinadors i els operaris del programa han readaptat les seves activitats de camp al nou escenari però respectant l’objectiu pràctic de ‘Sembram Futur’, convertint-se durant aquestes setmanes en un excel·lent reforç de les brigades de manteniment municipal i del personal dels diferents cossos que ha participat en la neteja i la retirada de residus a tot el municipi.

Avui, els 10 membres de ‘Sembram Futur’ i el seu professor han netejat el torrent de Cala Tonó, a la Colònia de Sant Pere, feina a la qual s’hi han afegit alguns voluntaris que es trobaven a la zona. Aquesta activitat de peó forestal se suma a les intervencions que han realitzat en el torrent des Castellet, al barranc de Sa Canova i en diferents finques rurals d’Artà i cases de la Colònia, just després de la torrentada, on contribuïren a la neteja i retirada de residus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.