El projecte per a l’ampliació de l’embarcament de la Costa dels Pins no té l’aprovació de Costes ni s’ha remès a l’Ajuntament pel seu estudi

Així ho ha pogut corroborar l’Ajuntament de Son Servera després de parlar amb el director General de Costes de les Illes Balears, Carlos Simarro.

Arrel de la convocatòria d’una manifestació en contra d’aquest projecte d’ampliació per part d’alguns veïns del nucli costaner, l’Ajuntament de Son Servera ha pogut corroborar que aquest projecte, que fou entregat per una associació de propietaris, concessionaris de l’embarcament fa més d’un any a Costes, no té cap garantia de realitzar-se.

De fet, en paraules del mateix Director General de Costes, Carlos Simarro, el projecte està en un “estat embrionari” i s’haurien de presentar un bon nombre de documents i estudis, com el d’impacte ambiental, el perill de danyar la posidònia, entre molts altres per a poder realitzar-se, documentació què, en aquests moments, no s’ha presentat. Així mateix, des de Costes han assegurat que abans d’un projecte d’aquesta calibrada es consultaria la reforma amb l’Ajuntament i el poble en general.

El projecte d’ampliació de l’embarcament no és un projecte municipal, de fet, l’Ajuntament de Son Servera no coneix tots els detalls d’aquest. De totes maneres, davant la repercussió, el batle del municipi, Antoni Servera, ha sol·licitat una reunió amb Costes, que es té previst es realitzi la setmana que ve.

L’Ajuntament també vol aclarir que no ha estat el convocat de manifestacions ni concentracions de protesta de cap tipus.

El projecte presentat per l’associació pretén ampliar l’embarcament 4 per 5 metres i dragar una zona d’aigua d’uns 200 m².

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.