El públic omple el primer Trofeu Ciutat de Manacor de vòlei i l’Urbia vòlei Palma es declara vencedor

Dissabte que ve el ConectaBalear Club Vòlei Manacor debuta a la Superlliga.

L’Urbia Vòlei Palma va vèncer dissabte vespre per 1-3 al ConectaBalear CV Manacor a la primera edició del Trofeu Ciutat de Manacor. El torneig es va disputar al pavelló de na Capellera amb l’aforament al complet. El torneig es va convertir l’avantsala de l’estrena de la Superlliga, que comença el pròxim cap de setmana i en la qual tots dos clubs lluitaran per consolidar posicions en la lliga d’Or.

L’esquadra de Marc Dreyer va marcar clares distàncies en el primer set i va mostrar superioritat de joc tant en atac com en bloqueig i recepció. No obstant això, els jugadors de Jaume Febrer van aconseguir remuntar un set que es van anotar en el marcador i van estar a punt d’arribar al tie break a mesura que anaven agafant la mida al rival i milloraven en recepció i atac. Tot i la superioritat demostrada per l’Urbia, els manacorins del ConectaBalear van mostrar augment de confiança en el joc i una millor coordinació, marcant distàncies respecte de la seva actuació en l’anterior Ciutat de Palma.

El públic de na Capellera no va defraudar i va tornar a ser el més fidel suport dels locals, marcant així un avís per als visitants que enguany s’estrenaran a na Capellera. En acabar el torneig la batlessa de Manacor, Catalina Riera, va lliurar el trofeu i es va mostrar orgullosa i satisfeta del gran nivell de l’equip i de l’enorme afició que ha crescut al seu entorn.

Homenatge al capità Joan Sunyer

El CV Manacor es va reservar la festa de dissabte per fer pública la retirada de les pistes del fins ara capità de l’equip, Joan Sunyer, a qui va retre un sincer i emotiu homenatge per tota una vida de dedicació i lleialtat al vòlei de Manacor. El president del club, Andreu Mesquida, li va fer lliurament de la camiseta número 13 de l’equip i el club va destacar la seva carrera esportiva i la seva actitud de “fidelitat a l’esforç i als valors socials que representa aquest club”. Sunyer, que es va mostrar emocionat i sorprès per l’homenatge i per la calor del públic, passa a formar part del cos tècnic de l’equip de Superlliga, que dirigeix Jaume Febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.