El quart tast de cervesa artesana s’omple de producte local i de solidaritat amb els afectats per la torrentada del Llevant

La plaça de Sant Jaume ha acollit aquest acte que reuneix els productors mallorquins.

Manacor ha constatat un altre any l’èxit del Tast de Cervesa Artesana, que a més de permetre assaborir moltes de les cerveses que s’elaboren a Mallorca ha fet possible que els assistents se solidaritzassin amb cada tassó i cada tapa que han comprat. Aquesta cita cervesera ha comptat amb la implicació d’alguns dels principals productors de cervesa artesana de Mallorca. A més, durant el IV Tast de Cervesa Artesana, diferents forns i restaurants de Manacor han ofert els seus productes pensats per ser el complement perfecte a la cervesa que s’ha servit.

En aquesta edició i com no podia ser d’una altra manera, el IV Tast de Cervesa Artesana s’ha solidaritzat amb les víctimes i els afectats per la torrentada que va afectar Sant Llorenç i diverses poblacions del Llevant mallorquí, entre les quals es troba la part manacorina de s’Illot. Així “els assistents han aportaran cinquanta cèntims d’euros amb cada tapa que s’han menjat i cinquanta cèntims més amb el tassó que han adquirit per tastar les diferents cerveses”, ha explicat la regidora de Comerç i polítiques socials, Maria Isabel Bauzà.

En aquesta edició del Tast de Cervesa de Manacor hi han participat els cervesers artesans de les marques Toutalis, Forastera, Sullerica, Cas Cerveser, Beer Lovers, Brut Beer i Talaiòtika. A més de les cerveses alguns forns i restaurants de Manacor han ofert un tast dels seus plats.

“El tast de cervesa serveix per promocionar aquest producte local i per donar a conèixer els seus productors però també serveix per obrir nous mercats als agricultors i al sector primari de l’illa”, explicà des de l’Ajuntament el regidor de Fires, Mercats, Agricultura i Sanitat, Antoni Sureda. I és que “hem de tenir present que l’ordi és un dels ingredients principals de la cervesa i per això la cervesa artesana feta aquí també té repercussió a foravila”, ha afegit Sureda. El tast de cervesa estava previst per dissabte dia 27 d’octubre però el mal temps que va fer aquell dia va obligar a posposar-lo a dissabte dia 10 de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: