El Rennshinkan imparteix un taller de judo en el Col·legi Simó Ballester

Aquest mes de setembre, ara en l’inici del nou curs escolar, són bastants els tallers de judo que el Renshinkan imparteix a diferents escoles de la zona. El Simó Ballester ha estat la primera d’elles.

El judo ha estat duit de la mà de Pep Mascaró, professor del Renshinkan, i intentà donar a conèixer que la pràctica d’aquest esport per als nens/es és especialment indicada, perquè “millora la coordinació, la psicomotricitat, l’autoestima i la seguretat en si mateixos “. És més, “és una manera de descarregar l’energia acumulada i aprendre a dur una disciplina”.

Els 450 alumnes del centre han pogut gaudir de les diferents tècniques bàsiques d’aquest esport, caigudes, tombarelles, immobilitzacions i iniciació als combats, ha fet que els nens/es s’ho passasin bé i gaudissin d’aquest esport com a activitat extraescolar.

JUAN TONI ARQUELLADA A LA COPA D’ESPANYA JUNIOR A VALÈNCIA
Joan Toni, ha estat convocat pel centre de tecnificació Mallorca de judo, per a representar-nos en la Copa d’Espanya de València. A més de Joan toni també participaran en Jean Rene del judo c’an Pastilla i en Nadal Grandal del Judo Felanitx. El responsable de l’equip es N’Udoka Synday.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.