El Renshinkan, El Gimnàs Esport i Karate Jesús Lara, brillaren amb les actuacions de les arts marcials

Prop de 200 varen ser els participants de totes les edats i condicions que ens van delectar diumenge passat amb les actuacions del Judo, Karate, Aikido, Kendo, Jiu Jitsu, Ken Jitsu, Iaido i un llarg etcètera d’esports de combat.

El Festival de les Arts Marcials va agradar als presents, el passeig de la Sirena de Porto Cristo estava al màxim de entusiastes d’aquests esports d’origen oriental que no es volien perdre les novetats d’aquesta edició 2019.

Un cop més les Escoles de les Arts Marcials de Manacor i comarca, Gimàs Es Port, Karate Lara i el Renshinkan, vingudes de la mà dels mestres, Perfecto Acosta, Jesús Lara i Pep Mascaró, tenien un objectiu comú, l’objectiu que marca el Reido, escola de l’Art Tradicional Japonesa “diferents arts, diferents camins cap a una mateixa veritat”. Enhorabona.

Felicitar a l’Ajuntament de Manacor per la presència del nous regidors a aquest festival, Carles Grimalt de Serveis Generals, Artur Aguiló, d’Esports i Sebastià Nadal, que va ser l’encarregat de felicitar a tots els participants i de tancar l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: