El Renshinkan, gran impulsor del judo escolar

Ara, després d’un any i mig de parada per motiu de la pandèmia, les AMIPA aposten novament per les activitats extraescolars. Molts són els nens i nenes interessats a apuntar-se a alguna cosa, sigui cultural o esportiva , i… per què no el judo?

El Renshinkan creu molt en el judo base que es fa a les escoles, de fet és un gran impulsor d’aquesta activitat. És primordial que els nens/es comencin a desenvolupar les pautes bàsiques de formació, de manera que en arribar a l’edat de deixar primària per anar Institut és quan han de canviar al gimnàs i començar la perfecció d’aquest esport, per a ells decidir si treballar la competició o continuar el judo sense necessitat de competir, simplement per fer un esport i estar en forma.

Per què el judo?, doncs perquè augmenta la seguretat en si mateix, i ajuda a fer front a moltes situacions de la vida, a més millora la coordinació, la psicomotricitat, l’agilitat, la relació entre les persones i també és una molt bona manera de descarregar l’energia acumulada durant la jornada. Sense cap dubte és un gran esport per als nins i per les nines.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: