El segon dia del Tríduum Pasqual. Igual que el Dijous Sant també el divendres al matí a la Parròquia dels Dolors es va celebrar l’ofici de lectures i Laudes

L’horabaixa celebració de la litúrgia presidida per el rector de les parròquies de Manacor Mn. Toni Amorós acompanyat pel vicari Mn. Marc Capó i els preveres Mn. Guillem Parera i Mn. Pep Amengual i el diaca Lluís Florit. Aquest dia no se celebrà l’eucaristia essent el punt central la mirada i làdoració de la creu.

Va ser un moment molt emotiu i sense cap dubte esperat i desitjat després d’aquests dos anys, tot i que no es va poder tocar el poder, tenir de ben aprop la venerada imatge del Sant Crist de Manacor que llavors va ser portat en processó.

En aquesta processó va sortir el restaurat pas de la pietat i que just fa unes setmanes fou beneït per el Bisbe de Mallorca Monsenyor Sebastià Taltavull.

Per la processó del divendres, el director Eduardo Bernabéu va escollir “La Rival”, després del Camí del sepulcre del component de la Banda, Antoni Galmés i estrenaren per a la desfilada “Perdonalos” de Jesús de Rivas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: