El segon mural per la igualtat ja llueix a l’IES Manacor

Aquest divendres 14 de febrer s’ha inaugurat el segon mural per la igualtat, que fa setmanes s’ha estat conformant a una de les parets de l’IES Manacor. L’artista Margalida Vinyes, que ha comptat amb la col·laboració de Tembo Studio, va acceptar el repte de realitzar una obra contra la violència masclista.

A l’acte hi han intervingut l’autora i la regidora d’Igualtat, Carme Gomila, a més d’una representació de l’equip directiu i de l’equip de coeducació de l’IES Manacor. Per Gomila, el mural representa, com ho fa el de l’IES Mossèn Alcover i els que vindran, lesperit de lAjuntament de fer del feminisme i la igualtat un eix transversal a les polítiques municipals.

LIES Manacor ha aprofitat locasió per dur a terme una acció reivindicativa a través de gloses.

En total, es pintaran fins a quatre murals per la igualtat al municipi de Manacor: un a lIES Mossèn Alcover pel 25 de novembre, Dia Internacional per a lEliminació de la violència contra la Dona, un a lIES Manacor pel 8 de març,  Dia Internacional de les Dones, i un a lIES Porto Cristo pel 17 de maig, Dia Mundial Contra l’Homofòbia i la Transfòbia.

Margalida Vinyes és il·lustradora i dissenyadora gràfica. Ha publicat a editorials nacionals i locals com Santillana Educació, Alfaguara o General Clúster, entre d’altres, i ha treballat com a tècnica de comunicació a l’Institut d’Innovació Empresarial del Govern de les Illes Balears. El seu treball ha estat reconegut al catàleg “Dones Dissenyadores de Catalunya i Balears” i, a més, ha estat guardonada en diversos concursos publicitaris i obtingué el premi a la millor exposició d’il·lustració a Behance Mallorca 2013. El 2015 s’estrena com a autora amb la novel·la gràfica “Catalina, la cuinera de l’Òpera”. El 2016 participa en el “Women’s International Comic Art Festival” a Brussel·les. Finalment, cal apuntar que és autora de la imatge viral “Dóna-li la volta”, creada per al 8 de març del 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: