El sénior femení Bufete Perelló retorna a la competició davant l’Esporles

El primer equip femení del Club va reiniciar la competició insular contra les companyes d’Esporles. Les nostres jugadores mostraren una gran versió durant tot el partit però petits factors i algunes errades puntuals feren que la victòria fos per les visitants per 52 a 56. De totes maneres l’alegria de tornar a competir fou la nota més positiva de l’encontre.

 

El nostre sénior masculí insular NADAL MOBILIARI va fer un excel.lent partit a casa del Capdepera i se’n va portar la victòria per 34 a 61. Enhorabona a tot l’equip!

 

En formació, les cadets BENZINERES FEBRER MARTÍ venceren de manera molt clara al Pollença per 45 a 80. Les cadets RT. ES CRUCE jugaren un emocionant partit contra el Binissalem. Fou un partit molt competit que guanyaren les nines de Binissalem per 50 a 53.

 

Els nostres júniors GRUP COLL varen disputar un partit molt igualat a casa contra el Pollença. Després de desaprofitar una avantatge inicial els nostres jugadors varen haver de competir al màxim per vèncer per 35 a 33.

 

Els cadets AUTOCARES TRAMUNTANA perderen a la pista de Sa Pobla per 39 a 36 i els companys del cadet CRONOMOTOR també patiren la derrota per 69 a 58 a la pista del Capdepera.

 

En categoria infantil, les nines de l’infantil ADVOCATS JOAN PICÓ realitzaren un partit molt bo i venceren de manera molt clara al Montuïri per 15 a 65. Per la seva banda, les nines del FORN CA’N TÒFOL perderen per 40 a 25 a Portals.

 

El infantils CREUERS ILLA BALEAR iniciaren la segona fase d’especial amb una victòria molt merescuda per 44 a 95 dins la pista de Felanitx. Els infantils XINXERAM també venceren per 58 a 43 als companys de Campos i els nins de l’infantil MALLORCA SERVEIS IMMOBILIARIA feren un gran partit tot i perdre per 44 a 64 amb el Son Servera.

 

RUN AND GUN

 

El dissabte dia 20 de març les nines del mini ABBACINO, els nins del mini OPTICALIA MANACOR i els nins del mini BICICLETES CALDENTEY realitzaren a Na Capellera la tercera etapa del RUN AND GUN.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: