El talent literari, artístic i musical del jovent manacorí omple la institició Antoni M. alcover de cultura, festa i animació

S’han entregat els premis dels concursos de redacció i s’han projectat videoclips fets per joves.

La Institució Alcover es va tornar a convertir en l’epicentre de l’art que fan els joves i les joves de Manacor. La sala d’actes de la institució va acollir l’acte de lliurament de premis del XVII Concurs de Redacció Literària per a Joves i del X Concurs de Microrelats, que impulsa l’Ajuntament de Manacor. A més també s’entregaren els premis del XVII Concurs de Cartells dels Cossiers i també es varen poder visionar els videoclips de grups manacorins que ha realitzat l’alumnat de Batxillerat Artístic de l’IES Mossèn Alcover.

L’acte començà amb el lliurement de premis als joves creadors de Manacor. “Gràcies a la feina i a la tenacitat de molta gent, Manacor avui compta amb creadors reconeguts, premis literaris, institucions i gent que fa possible que Manacor s’identifiqui amb la cultura i la creació. Això també és possible gràcies a vosaltres, que sou la cantera. Sou persones sensibles, amb talent i amb impuls per pensar i per escriure un futur millor”, ha explicat la batlessa de Manacor en funcions, Catalina Riera durant la seva intervenció.

A l’acte de lliurament dels premis hi assistiren els joves guardonats, acompanyats d’amics i familiars. A més a més, l’acte també va servir per reconèixer la qualitat artística dels cartells finalistes al concurs del cartell dels Cossiers i per poder veure Ulls de Rock, els videoclips que han fet diversos estudiants per a cançons de diversos grups i artistes manacorins.

Els premiats

En el XVII Concurs de Redacció Literària per a Joves, els guanyadors de tercer i quart d’ESO han estat Núria Pinillos, de La Salle, que ha rebut el primer premi i Ferran Artero, també estudiant a La Salle, que s’ha fet amb el segon premi.

En la categoria per a estudiants de batxillerat i mòduls professionals, el primer premi ha estat per a Miquel Toledo, de l’IES Mossèn Alcover; i el segon premi ha recaigut en Carla Pino, que també estudia a IES Mossèn Alcover.

El jurat també ha entregat el premi especial a la millor correcció gramatical i ortogràfica a Jaume Santandreu Sureda, de 1r de Batxillerat a l’IES Manacor. El jurat també ha volgut fer dues distincions especials, una a Marina Sánchez, estudiant de Sant Francesc; i l’altra a Marta Garcia, alumna de l’escola Puresa de Maria. A més a més, el jurat ha entregat el premi especial a la millor correcció gramatical i ortogràfica a Maria Nadal, estudiant de Sant Francesc.

Pel que fa al Concurs de Microrelats, el primer premi ha estat per a Carla Pino, de l’IES Mossèn Alcover. A més a més, l’acte ha servit per entregar el premis al finalistes del Concurs de Cartells dels Cossiers. La guanyadora de l’edició d’enguany ha estat Maria Pont, de 4t d’ESO de La Salle. Els dos finalistes han estat alumnes de 2n de batxillerat artístic de l’IES Mossèn Alcover: Víctor Gómez Garau i Pei Guo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: