El tallers de memòria dels Serveis Socials Municipals celebren el fi de curs

Aquest dimarts els 30 alumnes que han participat de l’activitat s’han reunit en el local de la tercera edat de Cala Millor.
Els tallers de memòria de l’Ajuntament de Son Servera i l’IMAS han posat punt i final al curs amb un acte de cloenda que s’ha celebrat aquest dimarts al local de la tercera edat de Cala Millor, situat al centre cívic del nucli.

A l’acte hi han assistit Natalia Troya, com a directora d’Atenció a la Dependència de l’ Institut Mallorquí d’Afers Socials, la regidora de Serveis Socials Dori Moreno així com altres representats municipals i dues treballadores socials del municipi que han volgut aprofitar l’ocasió per a felicitar als participants per la seva feina i implicació.
En total han estat 30 persones de més de 65 anys qui han participat d’aquest tallers que s’han realitzat tant a Son Servera com a Cala Millor des del mes d’octubre fins ara.

Aquestes propostes tenen l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la gent gran i prevenir la pèrdua de memòria i apostant per un envelliment actiu i saludable.
Des de l’àrea de Serveis Socials, la regidora Dori Moreno, ha agraït la funció d’ aquest programa que «incentiva el desenvolupament d’una vellesa activa i ajuda les persones majors a seguir actius intel·lectualment, clau per una bona salut general. Tots fan molta bona feina».

A l’acte també s’ha fet el lliurement d’un obsequi en reconeixement a la seva dedicació durant aquests nou mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: