El Trofeu Molí d’en Xema de judo infantil, tot un èxit

Dissabte passat i en l’ambient de les Fires i Festes de Manacor, es va dur a terme la 6a edició del Torneig infantil.

Enguany mesures excepcionals a causa de la situació COVID, es varen fer 3 torns i es permetia l’entrada a 2 acompanyants per esportista, això sí, amb un full de responsabilitat signada a on hi constava que els darrers 14 dies no havien tingut cap simptomologia compatible amb la Covid 19, presa de temperatura, rentada de mans, distància de seguretat entre persones, entrada per porta principal i sortida per la d’emergencia, màscares, etc. Tots uns requisits que varen donar molta seguretat i confiança per part de les entitats organitzadores, l’AMIPA del Col·legi i el Club Renshinkan. El festival sense cap dubte tornar a sortir de primera línia.

Puntual com estava previst, va començar l’acte. La presentació del festival va ser a càrrec del president del Club Pep Mascaró, mentre que les paraules de benvinguda i cloenda van ser per part del Batle, el Sr. Miquel Oliver i la Presidenta de l’AMIPA Benvinguda Febrer.

El pati del Col·legi Manacorí Molí d’en Xema, va ser l’escenari en què 95 nens i nenes dels 4 fins als 15 anys van fer que els pares i acompanyants allà presents gaudiren de les millors actuacions del judo escolar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: