El “vermutejant” tanca la temporada de gastronomia i música a la plaça de ses verdures amb un èxti rotund

Els vuit xefs que hi han participat en aquesta edició han ofert al públic la possibilitat de tastar més de 7.500 racions fetes amb productes de proximitat 

El Vermutejant, la cita que cada dissabte du fins a la plaça de ses Verdures música en directe i les propostes gastronòmiques que els xefs de Manacor fan a partir dels productes de proximitat de la plaça, tornarà després de l’estiu. Els cuiners dels restaurants Can March, Somnis i Sa Factoria, que varen impulsar aquesta proposta i que han participat activament en totes les edicions del ‘Vermutejant’, han estat els encarregats d’elaborar el menú del darrer acte de la temporada.

Amb música jazz en directe, que va anar a càrrec de Toni Llull, a la bateria; Joan Arto, a la guitarra, i Maria Antònia Gili, a la trompeta, tota la gent que dissabte passat s’acostà a la plaça de ses Verdures va poder gaudir de gastronomia i dels productes de quilòmetre zero que ofereixen els placers i les placeres de Manacor.

Durant aquesta temporada hi han participat vuit xefs. A més dels cuiners dels tres restaurants impulsors, també hi han participat els restauradors manacorins de Bari Vins i Cafè, El Palau Cafè, Bar Mallorquí – Sa Cuina d’en Llorenç, i els reconeguts cuiners Maria Salinas i José Cortés, que hi participaren com a convidats en l’edició especial de Fires i Festes. Entre tots han ofert més de 50 receptes diferents i que tots els assistents han pogut tastar. En total durant aquesta temporada, que començà dia 6 de maig i que ha acabat dia 24 de juny, s’han servit més de 7.500 racions.

“Durant els mesos d’estiu farem un parèntesi que ha de servir per avaluar les activitats que hem programat aquests mesos i per proposar millores i noves línies de feina, sempre amb el doble objectiu d’acostar la gent a la plaça de ses Verdures i de potenciar la imatge de Manacor com a referent gastronòmic”, explicà la regidora d’Educació i Desenvolupament Local, Catalina Riera. “Tampoc no volem oblidar la promoció dels músics manacorins i de la creació cultural que es fa al nostre municipi, en aquest sentit volem que aprofitin el Vermutejant per donar-se a conèixer entre els manacorins i per acostar la seva música al públic”, afegí Riera.

De cara a la pròxima temporada del ‘Vermutejant’, “volem seguir dinamitzant el mercat municipal de Manacor i per això tornarem oferir a tots els restaurants i als músics del municipi de Manacor la possibilitat de mostrar la seva feina a la plaça de ses Verdures”, ha explicat Catalina Riera. I és que “l’objectiu que tenim tots és que els veïns de Manacor siguin conscients de tot el que pot oferir Sa Plaça, que hi venguin a comprar i que s’hi trobin una festa”, conclou Riera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.