Els alumnes de percussió del Conservatori de Manacor participaren Trobada celebrada al Conservatori de Palma

Els alumnes de la professora Maria Rosa Ballester, de l’Ensemble de Percussió del Conservatori de Manacor participaren a la Trobada de Percussió celebrada el passat dia 4 de maig, al Conservatori Superior de Música de Palma. L’AMIPA va col·laborar posant un bus a disposició dels alumnes.
L’edat dels alumnes del Conservatori de Manacor és de 5 a 50 anys i tots tenen un tret en comú, la passió per la percussió. Les peces escollides per a la seva participació a la trobada varen ser: Els Picapedra i Star Wars Medley, una obra molt oportuna aquesta darrera ja que precisament el passat dia 4 va coincidir amb el dia Internacional d’Star Wars, bon encert de la professora Maria Rosa Ballester en escollir aquest obra.

Els alumnes participants que feren una brillant actuació són: David Ramírez , Joan T. Parera, Bernat Perelló, Daniel Rain, Martí Ferriol, Eugeni Muñoz, Asier Sánchez , Oscar Cabrera, Bàrbara Miquel Cazorla , Mª Bel Sansó , Toni Vives, Toni Galmés i Francisca Bordoy.

També participaren dos ex-alumnes dels conservatori de Manacor que actualment continuen els seus estudis superiors al Conservatori de Palma, i són: Lau Puig, que estudia Trombó i Bel Miquel, Percussió.

Durant la trobada es dugueren a terme diferents màsters classes i concerts entre Palma i Pollença. El dissabte dia 5, els alumnes de Manacor Asier Sánchez Lavandeira i Bàrbara Miquel Cazorla participaren al concurs de Marimba, i a més els alumnes de les escoles de Santa Margalida, Son Ferriol, Alcudia, Pollença, i València.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: