Els amfitrions guanyen a la 29a edició del Trofeu internacional de judo Renshinkan

El poliesportiu Es Figueral de Capdepera va ser l’escenari d’aquesta competició, dos anys després de la seva darrera edició a causa de la pandèmia, que enguany no ha evitat que els esportistes es trobessin de nou a aquest gran trofeu, el més especial que s’organitza a les nostres illes com ha quedat demostrat amb la carta de presentació d’aquest 2022.

205 esportistes, 22 escoles de judo provinents de Bèlgica, Hokkaido, Almeria, San Fernando, Barcelona, Santpedor, Montserrat, 6 escoles de Menorca, 2 d’Eivissa i 11 de Mallorca, han convertit l’edició d’enguany en tot un rècord de participació. Val a dir que l’organització del RSK, de forma conjunta amb la delegació d’arbitratge de la Federació Balear de judo es varen tornar a lluir.

La desfilada d’obertura i clausura del campionat i les finals a l’estil “Grand Slam”. Quatre tatamis funcionant a la perfecció i 41 categories en joc varen ser les credencials que varen fer vibrar les grades una vegada més amb el millor judo absolut i juvenil, tant masculí com femení.

La presentació de l’acte va començar puntual a l’hora prevista, l’encarregat va ser el president de la Federació Balear, el senyor Miquel Àngel Bisquerra, mentre que la clausura i l’entrega de medalles  va ser a càrrec de la delegada d’esports de l’ajuntament, la senyora Marga Rico.

El Club Rnshinkan va quedar classificat en primer lloc a aquesta edició amb 65 punts, seguit del Taikukan amb 41 i el Mallorca Nord Judo de Pollença amb 39.

Els medallistes del Renshinkan varen ser els següents:

Medalla d’Or: ANNIKA BOSSI, DEBORA BRIGUITTE CORDOVA, MARGA ROIG, ADRIÀ CARDOSO, ERIK LADO, JAUME JOAN MAS, ALEX NIKOLAEV, JOSE DAVID SEBASTIA i ILIAS EL YAAGOUBI

Medalla de plata: ESTHER FERRER, ISMAEL GARCIA, MIQUEL MAQUEDA, LOIS ANLLELINO ALFONSO, EL HOUCINE IKKEN.

Medalla de bronce: ROUDAINA LAMTIRI, GABRIEL ORTUÑEZ, JOSE DAVID SEBASTIA,ELIAS EL AKKAOUI i XAVIER LLITERAS LOPEZ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: