Els amfitrions guanyen la XXVIII edició del Trofeu Internacional Judo Renshinkan

Una vegada més el conjunt que dirigeix Pep Mascaró va estar a l’altura de les circumstàncies. Sincronitzar un campionat d’aquestes característiques, requereix de la participació de tot un club i de tots els clubs de la federació.

El Renshinkan ens va fer disfrutar de la millor competició que s’organitza a les nostres illes. El Poliesportiu es Figueral, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Capdepera va donar la benvinguda a: 5 països, 23 equips, 194 participants, 27 entrenadors, 20 àrbitres i jutges crono, 4 tatamis en perfecta sintonia i unes grades plenes animant els seus esportistes.

Lituània amb el Judo Asahi, Bèlgica amb el Club Hokkaido (hok), Alemanya amb el Judo Marburgo (mar), Andorra amb el HAntey (han), Almeria amb el Judo San Fernando (alm), Eivissa amb el Sant Jordi, Menorca amb el Bushidokan (bus) Es Castell (cas) Escola Menorquina de Judo (emj) HAruka (har) Formiga (for) i Sant Lluís (s.ll), de Mallorca Escola esportiva Mañes (edm) Judo Can Pastilla (jcp) Taikukan (tkk) Tokushinkan (tok) Dojo Muratore (dm) Judo Felanitx (fel) Mallorca Nord Judo (mnj) Brenes (bre) Judor Senshi (sen) Budo Zen (bdz) i els amfitrions Renshinkan.

Un cop acabada la actuació del grupde rock Fallen Heroes, es va fer la presentació de l’acte que començà puntual, tal i com estava previst, a les 15:45 i la va portar a terme el President de la Federació Balear de judo Miquel A. Bisquerra, que també va fer l’entrega de  medalles.

El Club Renshinkan va ser el guanyador d’aquesta edició amb 55 punts (6 ors, 6 plates i 7 bronzes), la segona posició va ser per Asahi Lituània amb 36 punts (4 ors, 4 plates i 4 bronzes), el tercer lloc va ser compartit per Judo Can Pastilla i Es Castell Menorca amb 33 punts (4 ors, 4 plates, 1 bronze i 4 ors, 3 plates i 4 bronzes respectivament).

Els campions d’aquesta edició varen ser els següents:
Renshinkan: SAIF EL ARJOUNI, MARC VIVES,IRENE ALBA,NABILA ZEROUALI, FCO. JAVIER GARCIA, MARGA ROIG,
Escola Menorquina de Judo: PABLO SANJIL,ERIC PERELLO,EDITH ROBER, ERIC PERELLO,
Taikukan: JUANJO MARTINEZ, MIQUEL LLABRES,PEP SUAU,LAURA PEREZ
Senshi: ALVARO USELETI, SOFIA ROTH,
Escuela Deportiva Mañes: AINA RULLAN
Hantey Andorra: FRANCISCO PEREZ
Dojo Muratore: GABRIEL GALMES
Almeria: ADRIAN CAÑAS,
Es Castell: ORIOL SALVADOR,TANIA TEIXIDOR, MONICA MANSILLA, TANIA TEIXIDOR,
C’an Pastilla: FABIO VERA,OGONNA IKEME, LAURA PIZA,OGONNA IKEME
Asahi: SAMANTA SANSONAITE, SIMONA SAVICINTE,MIGLE JULIJA, MIGLE SALASEVICIUTE,
Formiga: SERGI GOELLA, YVES TULIO
Haruca, MARIO TORRES, NEUS MERCADAL,
Brenes: PEP TONI AMENGUAL
Hokkaido: BEAUDINE TUYTTE
Margurgo: DANIEL GORAL, LEO STEINKAMPF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: