Els aparcaments subterranis de Manacor s’obrin les 24 hores durant tot l’any coincidint amb les festes de nadal

La SAM millora el servei als aparcaments públics de Sant Jaume i Na Camel·la.

Des de fa mesos la SAM, l’empresa de serveis del municipi de Manacor, fa feina en la renovació del control d’accessos als dos aparcaments municipals subterranis de Manacor, Sant Jaume i Na Camel·la. La maquinària que hi havia fins ara havia quedat obsoleta i no permetia oferir més prestacions als usuaris. Així només es podia obrir de dia els dies laborables amb la presència física i continua d’un vigilant.

Durant l’octubre i el novembre s’han instal·lat càmeres de seguretat en tot el recinte interior, s’ha instal·lat un nou sistema de control per a l’entrada i la sortida dels vehicles, s’ha canviat el sistema d’accés que utilitzen els usuaris, s’ha canviat el caixer de pagament, la senyalització interior, s’ha instal·lat una pantalla informativa a l’entrada de l’aparcament i barreres de control per als vehicles que compten amb lector de matrícules.

Tot aquest sistema s’ha provat de forma parcial durant el mes de desembre i des d’avui, divendres dia 21, comença a funcionar en proves de forma plena, coincidint amb el període nadalenc i els aparcaments seran accessibles durant les 24 h cada dia.

Els aparcaments s’obriran de dia com fins ara els laborables, i l’accés serà com fins ara. En canvi a la nit i els festius els aparcaments tendran els accessos controlats. S’hi podrà accedir amb vehicle en qualsevol moment, obtenint el corresponent tiquet a l’entrada. Serà molt important que els usuaris conservin el tiquet amb ells en tot moment, ja que servirà per obrir les portes de l’escala o l’ascensor a l’hora de tornar a cercar el vehicle.

En cas d’haver-hi qualsevol incidència el personal de la SAM està permanentment connectat amb els aparcaments, i hi ha un intercomunicadors a cada aparell per poder resoldre els dubtes i problemes que puguin sorgir. El personal que fins ara estava destinat de forma presencial i estàtica a controlar els aparcaments ara ja s’està dedicat a les feines de renovació integral de les instal·lacions. Ara una vegada en funcionament el nou control d’accessos es segueix amb la millora de la resta d’equips i espais.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: