Els batles d’El Pi no transferiran els romanents de tresoreria dels ajuntaments a l’Estat

La formació demana la dimissió del president de la FEMP, Abel Caballero, en considerar que l’acord és partidista.

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS no transferirà els romanents de tresoreria dels ajuntaments on governa a l’Estat. Així ho han acordat els batles de la formació durant una assemblea que s’ha celebrat per valorar l’acord a què ahir va arribar la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). El Pi també demanarà la dimissió del president de la FEMP, Abel Caballero, al considerar que l’acord que es va tancar és partidista i no representa els interessos dels municipis illencs.

El president d’El Pi, Antoni Amengual, ha explicat que “també presentarem mocions a tots els ajuntaments i institucions on tenim representació per demanar sortir de la federació, ja que no ens representa en absolut”. Amengual ha apuntat que “no permetrem que ens robin els diners de les illes i se’ls emportin a Madrid i per tant els 20 municipis on governem no donaran ni un euro a l’Estat”

El president de la formació ha comentat que “nosaltres no donem suport a aquest acord imposat pel Govern, els doblers dels ciutadans illencs estalviats pels Ajuntaments, han de quedar a aquesta terra, per tant a la vintena de municipis on governem serem contraris a donar ni un euro a l’Estat”

Per la seva banda, el tinent de batle d’Alcúdia, Domingo Bonnin, ha deixat clar que “ tenim 90 milions d’euros al banc​ i la nostra frustració és que volem tirar endavant projectes per poder afrontar la crisi que vindrà i no podem fer res.” Bonnin ha dit que no necessitem cap tutela” i ha acusat​ l’Estat de “xantatge cap a la independència dels ajuntaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: