Els cadets Cronomotor disputaren un gran partit a la pista dels companys de Porto Cristo

Els jugadors del cadet CRONOMOTOR varen realitzar un joc molt fluït, ràpid i ordenat que els va permetre arribar a la centena de punts en el marcador. Tot això unit a una gran intensitat defensiva permeté als jugadors d’en Mateu Cortès, obtenir una victòria que demostra la bona evolució de l’equip.
Per la seva banda, els cadets ATUTOCARES TRAMUNTANA varen jugar un partit de dues cares dins Capdepera. A la primera part l’equip no entrà dins el partit, ni s’atacà ni es defensà fet que aprofitaren els companys de Capdepera per assolir una clara avantage en el marcador. A la segona part l’equip reaccionà i jugà amb molta més motivació i intensitat demostrant quin és el camí a seguir. El resultat final fou de 56 a 25 a favor dels locals.
En categoria júnior masculina, l’equip RESTAURANT ES PARC va guanyar per 74 a 60 a La Salle/Calvià demostrant la seva superioritat tot i no fer un gran partit.
Les nostres Cadets RESTAURANT ES CRUCE venceren de forma clara per 55 a 31 a les jugadores de Sa Pobla demostrant una setmana més la seva progressió i millora. D’altra banda, l’equip Júnior Femení RT. EL PINO va caure derrotat a la pista del Sant Josep. L’equip local inicià el partit amb un ritme molt superior al nostre fet que possibilità a l’equip de Palma distanciar-se en el marcador de manera definitiva.
Els nostres dos equips infantils femenins jugaren a casa. L’equip ADVOCTAS JOAN PICÓ  es va veure superat per un Alcúdia-Consell amb més ritme. Un partit per aprendre i seguir millorant. Per la seva banda, les nines de l’equip FORN CA’N TÒFOL disputaren un emocionant i disputat partit amb les companyes de Montuïri que s’emportaren les visitants per dos punts de diferència.
Finalment, el nostre infantil masculí CREUERS ILLA BALEAR va vèncer dins la pista de Hispània i va aconseguir acabar la primera fase de la competició imbatut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: