Els carrers del Sol Naixent, Fetget i l’avinguda del Bon Temps es remodelen per a fomentar el producte turístic i la millora de l’entorn urbà

Els carrers del Sol Naixent, Fetget i l’avinguda del Bon Temps es remodelen per a fomentar el producte turístic i la millora de l’entorn urbà
Les obres, que s’inicien aquest dilluns 15 de febrer tenen un termini d’execució de quatre mesos i es duen a terme conjuntament entre l’Ajuntament de Sant Llorenç i el de Son Servera
Amb l’objectiu de fomentar el producte turístic i fer una millora de l’entorn urbà, el 15 de febrer comencen a Cala Millor les obres per a la millora general del carrer Sol Naixent.

Aquestes obres, per una banda suposaran un condicionament de zones enjardinades, un augment de l’espai per als vianants amb una reducció dels vehicles motoritzats, la incorporació d’espais verds on fins ara hi ha cotxes i la connexió de la primera línia i les zones per als vianants existents amb una gran zona d’esport i oci el que sumarà un valor afegit més a la zona costanera.

A més, s’aprofita l’actuació per a renovar infraestructures de drenatge i implantar una xarxa per al reg i la neteja de carrers amb aigua regenerada; la ubicació d’hidrants, antiincendis, substitució de les fanals per llums LED de baix consum i il·luminació decorativa en els paviments, ubicació de panells de senyalització i informació dinàmics i la substitució del mobiliari urbà existent per nou mobiliari més a la avantguarda i còmode.

El pressupost total de les obres és de 689.300 euros, finançat pel Ministeri d’Industria, Comerç i Turisme a través de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball de les Illes Balears . El termini d’execució d’aquestes està previst sigui de quatre mesos, si bé es realitzarà en dues fases; en la primera fase es faran les obres entre la l’Avinguda Bon Temps i el Passeig Marítim i en la segona, des de l’avinguda Bon Temps fins al carrer Fetget.
Tot el projecte segueix uns criteris d’innovació, sostenibilitat i accessibilitat universal que aposten per una millora segura, còmoda, a l’avantguarda i positiva tant per a ciutadans com per a visitants.

Aquest projecte implicarà canvis circulatoris provisionals Durant el temps que durin les obres. Així, des d’aquest dilluns no es podrà transitar entre l’avinguda del Bon Temps i el passeig marítim i en els pròxims dies el transit rodant des de l’avinguda del Bon Temps cap al carrer de Fetget i a la inversa també hauran de sofrir desviacions que seran senyalitzades.

Amb tot, la reforma necessària d’aquest carrer, que és compartida entre l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera suposarà una millora significativa per a la zona costanera i per la qualitat de vida de la ciutadania en general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: