Els comerciants del carrer de Ciutat conviden tothom a passejar amb ells, l’art i la cultura dissabte horabaixa

La “Festa de l’Art al carrer de Ciutat” omplirà d’activitats aquesta artèria comercial.

Per sisè any consecutiu els comerciants del carrer de Joan Lliteres i la plaça de Sant Jaume vestiran de gala aquesta gran artèria comercial de Manacor per celebrar la “Festa de l’Art al carrer de Ciutat”. Per a dissabte que ve, dia 9 de juny, els comerciants han preparat un horabaixa farcit d’activitats per a totes les edats, d’art, de música i de bauxa que “pretén celebrar que encara que hagin acabat les Fires i Festes, Manacor segueix actiu per fer que la gent visqui el comerç local en primera persona. Els que venguin a la festa hi trobaran un tracte proper, un carrer ple d’artistes que crearan les seves obres davant tothom i desenes d’activitats per a tots els públics per fer passar un horabaixa ben divertit”, ha explicat Jaume Pou, el vicepresident de l’associació de comerciants del Carrer Joan Lliteres i la plaça de Sant Jaume.

“Vull donar l’enhorabona a tots els comerciants de l’associació, ja fa un bon grapat d’anys que tiren endavant iniciatives com aquesta i han aconseguit institucionalitzar aquesta diada en el calendari festiu de Manacor”, ha explicat la batlessa, Catalina Riera durant la presentació de la Festa de l’Art al carrer de Ciutat. “Crec que és un encert relacionar la cultura i el comerç propis de Manacor per mostrar tot el nostre potencial perquè tots i totes volem que la gent de la comarca vengui a consumir cultura a Manacor i a consumir en els nostres comerços”, ha afegit.
“Estam encantats que els comerciants actius proposin iniciatives a l’Ajuntament i els intentam donar el màxim suport possible, volem facilitar que els comerciants puguin treure la seva oferta al carrer, atraure gent i fer festa. A més vull recordar que tots els que venguin a comprar o a la festa podran aparcar dues hores gratuïtament a l’aparcament soterrat de la plaça Sant Jaume, que dissabte dia 9 estarà obert fins a les 23 h”, ha explicat la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà. “Ja fa anys que organitzam aquesta festa, els comerciants d’aquesta zona tenim molt bona relació i creim que els manacorins responen a les nostres activitats. Enguany volem donar un aire diferent a la festa i fer que tothom pugui viure l’art en viu, per això més de vint artistes vendran a crear les seves obres en diferents punts del carrer Joan Lliteres i de la plaça de Sant Jaume”, ha explicat Jaume Pou des de l’associació de comerciants.

A partir de les 17 h la festa començarà i la música començarà a animar la revetlla infantil i juvenil d’horabaixa que s’instal·larà a la plaça de Sant Jaume, que comptarà amb monitors infantils i activitats per a infants i joves de totes les edats. A més de tota l’oferta comercial i gastronòmica, els que dissabte vagin a la Festa de l’Art al carrer de Ciutat es trobaran més de vint artistes fent feina davant el públic, el caricaturista Bibi que farà retrats de franc, tapes, jazz itinerant, el concert de Big Yu-yu, demostracions de ball… A més de convidar tothom a participar en la Festa de l’Art al carrer de Ciutat, tots els comerços del carrer oferiran un tast de vermut als antics clients i als nous.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: