Els equips del Club Bàsquet Manacor retornen a les pistes del pavelló de La Salle de Manacor

Dilluns dia 7 de setembre fou un dia molt especial per a totes les persones que formam part de la família del Club Bàsquet Manacor. Després de sis mesos sense poder trepitjar el pavelló, els nins, les nines, els entrenadors i les entrenadores del nostre Club pogueren tornar a gaudir del bàsquet a casa nostra, allà a on hem viscut i crescut durant els darrers vint anys, La Salle de Manacor.

Al llarg dels propers mesos, si la situació sanitària i social ho permet, ja podrem tornar a disfrutar de sentir el renou de la pilota de bàsquet botant damunt el blau de La Salle!!!
MASCARETES ABBACINO DEL CLUB BÀSQUET MANACOR
Aquesta setmana el nostre Club ja ha posat a la venda les mascartes Abbacino del Bàsquet Manacor. Aquestes mascaretes tendran un caracter solidari ja que amb una part del beneficis obtinguts el Club oferirà 6 BEQUES esportives de 100 euros cada una per a les famílies del nostre Club.
Les mascaretes es podran adquirir a La Salle al llarg d’aquestes setmanes. Esperam que sigueu molt i moltes qui porteu els nostres colors i col.laboreu amb l’ajuda econòmica per a les famílies més necessitades!!!
Per a més informació: basquetmanacor@gmail.com
sombàsquetmanacor
#mésqueunclubunafamília

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: