Els equips estatals comencen líders en la primera jornada de l’East Mallorca Cup 2018

La primera jornada del campionat europeu sub-14 femení disputat a Cala Millor ha començat de la millor manera possible pels equips estatals. Així, en tots els partits disputats s’han imposat als seus respectius contrincants.
Aquest primer dia de competició ha anat animant-se partit a partit fins a arribar a aconseguir un gran ambient que ha omplert per moments el nou camp de futbol de Cala Millor.

Han obert el torneig les al·lotes de l’Athletic Club de Bilbao i les del Cheranovo de Moscú. En un partit igualat, finalment les basques han aconseguit al 2 a 1, que els dona tres punts a la classificació del seu grup, el grup A.

D’aquest mateix grup, també se’n ha portat la victòria la Selecció de Mallorca. Les
mallorquines s’han imposat a l’Espanyol per 2 gols a 0 empatant a punts amb les bilbaïnes en la classificació del grup A.

Per altra part, en els partits que han enfrontat al segon grup, l’Atlètic de Madrid ha golejat per 4 a 0 al Bremer, mentre que Paris Sant Germain i PSG han empatat en el darrer partit de la jornada 1 a 1. Un resultat que deixa a les colchoneras líders de la classificació del grup B amb
tres punts.

Demà, la jornada continuarà a partir de les 09:30h del matí i s’allargaran fins a les 17:45h de l’horabaixa. Una jornada clau per a començar a conèixer els equips que passaran als playoff.

Cal recordar que aquest torneig és el primer mostrador internacional del nou camp de futbol de Cala Millor. Una bona oportunitat per mostrar el potencial del nucli costaner més enllà del sol i la platja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: