Els infantils disputaren el Campionat de Mallorca i aquesta setmana serà el torn del mini femení, a la pista de La Salle de Manacor

L’infantil masculí especial Restaurant Es Parc va lluitar de valent al Campionat de Mallorca disputat el cap de setmana passat a la pista de La Salle de Palma.

L’equip amfitrió va ser el gran vencedor en derrotar els altres tres conjunts participants. La Sallle, gran favorit i amb un joc molt superior a la resta d’equips, va tancar el marcador a tots abans de la fi dels quaranta minuts reglamentaris.

Tot i això, el Bàsquet Manacor va disputar un campionat seriós i als dos partits més competits, amb el Dakota d’Alcúdia (65-79) i el Sant Agustí (61-69), van donar la cara en tot moment i van tenir opcions de victòria fins als darrers minuts. L’equip, que va ser fidel a l’estil de joc que els va permetre la classificació al campionat amb 17 victòries i 7 derrotes, va pressionar els rivals amb una defensa individual molt intensa -la seva millor arma- que en els moments àlgids li va permetre anar davant al marcador. Però no va ser suficient per fer-se amb cap victòria davant equips molt competitius i més físics. . Així que han aconseguit una quarta plaça molt digna de la qual el club està orgullós. Enhorabona a tots els jugadors, l’equip tècnic, les famílies i aficionats desplaçats a Palma.

 

Campionat de Mallorca Mini Femení a la nostra pista

Els dies 11, 12 i 13 de maig es disputarà a la pista de La Salle de Manacor el Campionat de Mallorca de Mini Femení. Les manacorines parteixen com a cap de cartell ja que van ser les primeres a la lliga regular, amb 16 victòries i tan sols 2 derrotes, seguides per Sa Indioteria, La Salle i el B. Pla, tots tres amb 4 derrotes. Ben segur que serà un campionat emocionant i, esperem, existòs, per al Bàsquet Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.