Els infants entregaren les seves cartes al patge reial que visità S’Altra Senalla

L’enviat de Ses Majestats convidà els nins i nines a reflexionar sobre la necessitat de tenir tants de regals

La botiga de comerç just de S’Altra Senalla-Casal de la Pau va rebre dissabte la visita d’un dels patges dels Reis d’Orient.

Infants, mares, pares, padrines i padrins escoltaren atentament les paraules de l’enviat de Ses Majestats que els convidà a a jugar i a reflexionar sobre si són necessaris tots els regals que es demanen als Reis, i també els recordà quins són els criteris que regeixen el comerç just i com d’importants són per transformar el món.

Després del parlament del patge, els assistents que encara no ho havien fet pogueren escriure la seva carta als Reis i pogueren tastar les galletes i la xocolata de comerç just que oferí S’Altra Senalla.

A més, l’associació de comerç just de Manacor aprofità la visita del representant dels Reis d’Orient per sortejar, amb la seva ajuda, set cistelles de Nadal valorades en 100 euros cada una. Els guanyadors varen serMargalida Rosa Sunyer, Jerònia Socies, Sara Aparicio, Neus Serra, Reinaldo Pérez, Marina Padilla i Josefa Callejas. Els tiquets per participar al sorteig es repartiren durant el mes de desembre entre els clients de la botiga per cada 10 euros de compra. El sorteig i la resta d’activitats de la campanya de Nadal de S’Altra Senalla han comptat amb el suport de la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears.

Cal recordar que els productes de comerç just garanteixen als consumidors que els productors dels països del Sud han rebut un sou digne pel seu treball, que no han estat elaborats amb treball infantil, que s’ha respectat el medi ambient i que s’han produït en condicions d’igualtat entre homes i dones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.